Başkan Karaçoban'dan Anlamlı Ziyaret

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Alaşehir Sağır Dilsiz Spor Kulübünü ziyaret ederek, engellileri sadece engeliler gününde değil her zaman önemsediklerini gösterdi.

Başkan Karaçoban'dan Anlamlı Ziyaret
Başkan Karaçoban Alaşehir Sağır Dilsiz Spor Kulübünü ziyaret etti. Kulübün Lokalinde gerçekleştirilen ziyarette işitme engelliler büyük ilgi gösterirken, Başkan Karaçoban engelli vatandaşların her türlü taleplerini değerlendirerek yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.



ÖZEL YAPIM HİZMET ARACI

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban kulübü ziyaretinde yaptığı konuşmada, “3 Aralık Dünya Engelliler günü sadece bir günden ibaret değil, Biz sizlerin yılda bir kez anılmanıza değil yılın her günü yanınızda olduğumuzun göstergesi olarak buradayız. Alaşehir Sağır Dilsiz Spor Kulübü her ne kadar sportif faaliyetlerin içerisinde olsa da sizlerin daha fazla sosyal aktivitelerin içinde yer almasını istiyoruz. Alaşehir Belediyesi olarak tüm engelli derneklerimizi önemsiyoruz ve bunun içinde bedensel engelli vatandaşlarımız için özel yapım hizmet aracı siparişi verdik. Sizleri toplumun bireyleri olarak aramızda görmekten onur duyarız. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzce belediyeden yapılacak taleplerinizde ayriyeten değerlendirilecektir. Sizleri çok seviyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA