85 Mahallede Temizlik Çalışması

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Odunpazarı halkına sağlıklı ve temiz bir çevre sunmak için 7 gün 24 saat kesintisiz çalışmalarını sürdürüyor.

85 Mahallede Temizlik Çalışması
Yapılan açıklamaya göre; İnsan ve çevre sağlığına büyük önem veren, Odunpazarı Belediyesi, modern donanıma sahip araçlar ve ekipmanlar ile gerekli olan tüm çalışmaları büyük bir ciddiyetle yerine getiriyor. “7/24 Temiz Bir Odunpazarı” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, mahalle statüsü kazanan köyler dâhil olmak üzere çalışmalarını 85 mahallede gerçekleştiriyor. Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 2015 Mayıs ayından 2015 Kasım ayına kadar geçen 7 aylık süreçte 78 bin 642 ton evsel atık, 2 bin 614 ton inşaat, moloz gibi atıkları temizledi. Aynı zamanda 7 aylık süreçte 2 bin 663 cadde, 9 bin 923 sokak, 6 bin 72 boş arsa ve 1 çöp ev temizlendiği öğrenildi.

Odunpazarı bölgesinde yaşayan vatandaşların refahı ve huzurunu gerçekleştirdiği çalışmalarda daima en ön planda tuttuklarını ifade eden Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, temizlik çalışmalarını özenle gerçekleştirerek ilçe halkına yaşanabilir temiz bir çevre oluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: İHA