Vodafone'lulara Minopolis'ten Fırsat

Çocukların eğlenerek öğrendiği Minopolis, Vodafone abonelerine indirim fırsatı sunuyor. 17 Aralık tarihine kadar geçerli olacak kampanyada Vodafone aboneleri çocuk biletlerinde yüzde 30 indirim hakkına sahip olacak.

Vodafone'lulara Minopolis'ten Fırsat
Bakırköy Marmara Forum’da yer alan Minopolis ile Vodafone, çocukları mutlu edecek bir kampanyaya imza attı. 17 Aralık tarihine kadar Vodafone abonelerine Minopolis çocuk biletlerinde yüzde 30 indirim uygulanacak. Kampanyaya katılmak için, “MINOPOLIS” yazıp 6666’ya SMS göndermek veya Avantaj Cepte üzerinden kampanya şifresi almak yeterli. Alınan şifre Minopolis gişelerinde ibraz edilerek kampanyadan faydalanılabilecek.

ÇOCUKLAR MİNOPOLİS’TE GELECEĞE HAZIRLANIYOR

Öğrenerek eğlenme temalı Avrupa’nın ilk çocuk şehri Minopolis’te 4-14 yaş grubu çocuklar, kendilerine uygun boyutlarda tasarlanmış meslek istasyonlarında rol oynama tekniği ile 32 meslek istasyonunda 100’den fazla mesleği tecrübe ediyor ve büyüklerin dünyasına bugünden hazırlanıyor. Psikolog ve eğitimcilerin desteğiyle geliştirilen rol oynama modelleri, temalı meslek istasyonlarında eğitim koçları yönetiminde uygulamalı olarak yaşatılıyor, çocuklar meslek deneyiminin ötesinde kişisel beceriler de kazanıyor.
Kaynak: İHA