Muğla'da Sıcak Hava

Muğla ve ilçelerinde hava sıcaklığının 19 dereceye ulaşmasını fırsat bilen turistler ve vatandaşlar sahillerde yoğunluk oluşturdu

MUĞLA - Hava sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde yerli ve yabancı turistler ile vatandaşlar, sahilleri doldurdu.

Turistlerin yanı sıra bölgede yaşayanlar, hava sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü Ula ilçesindeki "sakin kent" Akyaka'daki Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde yoğunluk oluşturdu.

Akyaka'ya gelenlerden bazıları yürüyüş yaptı, plajda top oynayıp uçurtma uçurdu ve sahilllerdeki kafelerde kitap okuyarak güneşin keyfini çıkardı.

Gökova Körfezi'nin "cennet köşesi" diye tabir edilen ve her mevsim mavi ile yeşilin bir arada olduğu Akyaka'da sıcak havayı fırsat bilenlerden bazıları da ormanlık alanda piknik yaptı.

Yakın illerden gelerek Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen turlara katılan yerli turistler ise teknelerle gezdi. Akçapınar sahilinde ise bazı vatandaşlar kano keyfi yaptı.

Oltaları ile balık avlamaya gelenler de Gökova Körfezi'nde yoğunluk oluşturdu.

- Fethiye

Fethiye ilçesinde ise güneşli havayı fırsat bilenler Ölüdeniz sahilinde yürüyüş yaptı.

Hava sıcaklığının 20 derece ölçüldüğü Fethiye'de vatandaşlar Belcekız Plajı'nı tercih etti. Bazı vatandaşlar kumsalda güneşlenirken, bazıları da sahildeki kafelerde kitap okudu.

Macera tutkunları ise bin 900 metrelik Babadağ'dan yamaç paraşütü uçuşu yaparak, Ölüdeniz'in manzarasını kuş bakışı görme fırsatı buldu.

Paraşütçülerin yaptığı akrobasi hareketlerini sahilde gezintiye çıkanlar ilgiyle izledi.
Kaynak: AA