'Shining Star Awards' Sahiplerini Buldu

Eğlence ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık ve gündem oluşturarak sektörün daha nitelikli ürün ve hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen "Shining Star Awards", sahiplerini buldu.

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen ve bu yıl 11 kategoride 93 adayın başvurduğu yarışmada birincilere ödülleri, WOW Airport Otel'de gerçekleştirilen törende verildi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, "Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı" ile "En Başarılı Belediye Parkı Ödülü"ne, "Balmumu Heykeller Müzesi" ile "En Başarılı Müze Ve Ören Yeri Ödülü'ne ve "Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali" ile "En Başarılı Festival Ödülü" değer bulundu. Büyükerşen, törende yaptığı konuşmada, bu ödüllerin, ödüllere layık olanları ya da ödüle layık olmak isteyenleri teşvik ettiğini söyledi.

Ödüllerin, güçlerine ve hayallerine güç kattığını ifade eden Büyükerşen, "Şehrin alt ve üst yapısı bittikten sonra projelerimizi sadece gençlere ve genç kuşaklara yönelik tema üzerine oturttuk. Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda gördükleriniz aslında o düşüncenin sonucudur" dedi.

Törende, "En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi Ödülü" D.A.D. Turizm İşletmeciliği Yatırımcısı Aykut Uyanıklar'a verilirken, "En Başarılı Temalı Kapalı Alan Eğlence Merkezi Ödülü" "İstanbul Akvaryum" ile İstanbul Akvaryum Müdürü ve İcra Kurulu Üyesi Dilek Çapanoğlu'nun oldu.

"En Başarılı AVM Eğlence Alanı Ödülü"ne "Viaport Marina" ile VİA GYO Genel Müdürü Ogün Turanlı layık görüldü. Kültür ve Turizm Bakanlığı Müze Müdürü Enver Sağır'a "En Başarılı Müze Ve Ören Yeri Ödülü verilirken, Yıldızlı Proje Ödülü'ne "Çayderesi Rekreasyon Alanı Projesi"nden dolayı ile Balıkesir Büyükşehir Beledi Başkan Vekili Osman Yenidoğan ve "Masal Parkı" ile Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara değer bulundu.

"En Başarılı Yeni Ürün Ödülü" "Playmotion F1 Replicar - Full Body" ile Amega Teknoloji Yönetici Ortağı Hakan Yıldırıcı'ya verilirken, "En Başarılı Etkinlik Ödülü"ne "Legoland Discovery Centre" ile İstanbul Su Altı Dünyası Pazarlama Müdürü Aydan Alboğa Uslu, "En Başarılı Festival Ödülü"ne "Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali" ile Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Başak Sancar, "Yılın Girişimcisi Ödülü"ne VİA GYO Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, "Jüri Özel Ödülü"ne ise Konya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ceylani Kılıç layık görüldü.

Kaynak: AA