CHP Tekirdağ İl Başkanı Ökten Göreve Başladı

TEKİRDAĞ - CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, görevine başladı.

Partinin il başkanlığı binasında düzenlenen törende, görevi eski il başkanı Şeref Çetin'den alan Ökten, burada yaptığı konuşmada, parti olarak birlik ve beraberlik içerisinde göreve devam edeceklerini belirtti.

Bugüne kadar görev yapmış arkadaşlarını yürekten kutladığını ve parti olarak birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde yollarına devam edeceğini aktaran Ökten, şunları söyledi:

"Böyle bir partide de görev almaktan son derece onur duyuyorum. Yetkim ve sorumluluğum dahilinde de hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Duygularla değil, akılla mantıkla partimizi yöneteceğiz. Çünkü Atatürk’ün bizlere gösterdiği yol budur. ‘Akıl ve mantık sizin rehberiniz olsun’ demiştir. Bizlerde bu çerçevede çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan sonraki süreçte 12 belediyenin CHP'li olduğu bir ilin il başkanı olarak gerek belediyelerimiz arasındaki iş birliği ve gerek örgütlerimiz arasındaki iş birliğinin saygı çerçevesinde geliştirerek, yerelde halka hizmet etmenin hazzını ve mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız."

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise bugün törene katılmasının sosyal demokratların vefa duyusunu gösterdiğini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Partiye gönülden bağlılık sizin çalışmalarınızda partimizi daha da ileri götürecektir. Bizlerinde burada görevimiz yerel yönetimlerde CHP’den seçilmiş bu felsefe ve bu düşünce ile hizmet yapan, hizmet yapan vatandaş arasında siyasal ayırım yapılmaması gerekiyor. Belediye başkanları olarak yapacağımız icralarla ve yapacağımız büyük projeleri gerçekleştirerek, CHP’nin yerel de ve genelde önünü açacağız."

Konuşmalarının ardından İl Başkanı Recep Ökten’in eski il başkanına plaket verdi.

Kaynak: AA