Teknoloji Edirne'de Anlatılacak

Türkiye Teknoloji Buluşmaları kapsamında, Trakya Kalkınma Ajansının destekleri ile düzenlenecek olan Teknoloji Festivali, 08 Aralık Salı günü Trakya Üniversitesi Balkan Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Teknoloji Edirne'de Anlatılacak
Türkiye Teknoloji Buluşmaları- Trakya’ kapsamında düzenlenecek panelde KOBİ’lerin internetin gücünden yüksek oranda faydalanması, işlerini dijital dünyaya tam ve eş zamanlı entegre etmesi için alanlarında en iyiler, Edirne’de buluşacak. Konuşmacı ve panelistler, girişim, iletişim teknolojileri ve e-ticaret odağında, bilgi ve birikimlerini Edirne iş dünyasından katılımcılara aktaracak.

Metin Uca’nın moderatörlüğünü yapacağı toplantıya panelist olarak, TEB Genel Müdür Vekili Turgut Boz, Turkcell K.Pazarlama Direktörü Esra Süzme, SefaMerve.com CEO’su Mehmet Metin Okur, Gittigidiyor.com Genel Müdürü Öget Kantarcı, Emarsys Ülke Müdürü Murat Erdör, Ticimax Eticaret Sistemleri CEO’su Cenk Çiğdemli, F.I.T Solutions CPO Murat Kaptan, DoraBase CEO’su Timuçin Öğün, Blippar Türkiye CEO’su Zehra Öney, İyzico COO Orkun Saitoğlu, Vitringez.com Kurucu Ortağı Natali Yeşilbahar, EticaretSEM Kurucusu Merter Özdemir, Milliyet Reklam Direktörü Murat Şeşen, Pepakura Ajans Başkanı Aykut Duman katılacak.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin de panele konuşmacı katılacak.
Kaynak: İHA