Arifiye Protokolü Yemekte Buluştu

Arifiye Protokolü, Arifiye Kaymakamı Muhsin Çatmadım onuruna verilen tanışma yemeğinde buluştu.

Arifiye Protokolü Yemekte Buluştu
Arifiye Kaymakamı Muhsin Çatmadım onuruna verilen tanışma yemeğine, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Başkan Yardımcıları Lütfü Tansı ve Adnan Ağırman, Arifiye İlçe Müftüsü Mehmet Uzunca, Arifiye İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Serdar Nuhveren, İlçe Yazı İşleri Müdürü Süleyman Genç, Arifiye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kaymakçı, Kaymakamlık Şube Müdürleri, Arifiye’de bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının müdür ve yöneticileri ile muhtarlar katıldı.

Başkan İsmail Karakulluçu yaptığı açıklamada, “Bugün Sayın Kaymakamımız Muhsin Çatmadım onuruna verilen tanışma yemeğinde bir araya geldik. Arifiyemizde ilçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi için çalışan, vatandaşımıza hizmet eden tüm birim yöneticisi arkadaşlarımız ve değerli muhtarlarımızla bir arada bulunuyoruz. Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana hep birlikte uyum içerisinde, Arifiyemizi geliştirmek ve vatandaşımıza daha yaşanabilir bir Arifiye oluşturmak için çalıştık. Bu çalışmalarımız da da büyük bir gelişme kaydettik. İnanıyorum ki, bundan sonra da Sayın Kaymakamımızın koordinatörlüğünde, bu çalışmalarımız devam edecektir”dedi.

Arifiye Kaymakamı Muhsin Çatmadım ise, “Arifiye’ye ilk atamam çıktığında eşten dosttan bilgi aldım. Arifiye Öğretmen Lisesi ile, Arifiye Tren Garıyla, Ulusal ve Uluslar arası ölçekte üretim yapan fabrikalarıyla, bir çok kişi tarafından tanınan, bilinen bir ilçe olduğunu gördüm. Ancak, göreve başladıktan sonra gördüm ki, tüm bu değerlerinin yanında, bütün kamum kurum ve kuruluşlarının uyum içerisinde saat gibi çalıştığı bir yer. Bu sayede de hızla gelişen ve Sakarya’nın yıldızı olmaya aday bir yer. Evet, Arifiyemiz sahip olduğu jeopolitik konumu, ilimizin sanayi merkezi olması, ilimizin dışarıya açılan kapısı konumunda olması, 10 bin öğrencinin öğrenim göreceği Eğitim Kampüsü ile yakın zamanda İlimizin Eğitim Merkezi haline de gelecek olmasının yanında, Sapanca Gölü, İl Ormanı gibi doğal güzellikleri ile büyük bir potansiyele sahip bir ilçe. Bu bakımdan, sizlerle birlikte bize düşen; uyum içerisinde çalışarak vatandaşımızın istek ve taleplerine göre kaynaklarımızı yönlendirmek, ilçemizi daha da geliştirmek” diye konuştu.

Kaynak: İHA