Malkara'da SYDV'ye Mütevelli Heyeti Seçildi

TEKİRDAĞ – Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyeti yönetim kurulu üyeleri belirlendi. 5 adayın girdiği seçimi, Camiatik Mahallesi Muhtarı Recai Öztürk ve Küçükhıdır Mahallesi Muhtarı Zeki Aydın kazandı.

Malkara'da SYDV'ye Mütevelli Heyeti Seçildi
Malkara Ziraat Odası Toplantı Salonunda Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Selda Köroğlu’nun yönettiği ve mahalle muhtarlarının katılımı ile yapılan seçimde, SYDV mütevelli heyeti üyeliğine 1 yıl süre ile 47 oyla Camiatik Muhtarı Recai Öztürk ve 27 oyla Küçükhıdır Muhtarı Zeki Aydın seçildi.

Seçimin ardından tebrikleri kabul eden Camiatik Muhtarı Recai Öztürk, "Bize güvenen muhtar arkadaşlarımızı inşallah mahçup etmeyeceğiz. İyi bir görev yapacağımıza herkes emin olsun. Herkesin ne ihtiyacı varsa yanlarında olacağımızı bilsinler" derken, Küçükhıdır Muhtarı Zeki Aydın ise "Bu seçime katılım gösteren tüm muhtar arkadaşlarımıza, oy veren vermeyen hepsine teşekkür ediyoruz. Recai Muhtarımızla uyumlu bir şekilde çalışacağıma inanıyorum" ifadelerini kaydetti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Temurtaş da, seçimin dargınlık veya kırgınlık olmadan geçtiğini belirtti.

Seçimin hayırlı olmasını temenni eden Temurtaş, seçilen muhtarları tebrik edip başarılar diledi.
Kaynak: İHA