İşkenceci Anne Böyle Görüntülendi

Kayseri'de işkence görüntüleri ile Türkiye'nin gündemine oturan üvey anne, cezaevinden hastaneye sevk edilirken görüntülendi.

İşkenceci Anne Böyle Görüntülendi
İşkenceci Anne Böyle Görüntülendi
Kayseri'de üvey çocuklarına yaptığı işkence ile ülke gündemine oturan ve 46 yıl hapis cezası alan S.A.'nın kaldığı cezaevinden ambulans ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine getirilerek tedavi altına alındığı ve tedavisinin ardından taburcu olduğu ortaya çıktı.

AMBULANSLA ALINDI

Dün gece saatlerinde kaldığı cezaevinden ambulans ile alınan S.A.'nın yoğun güvenlik önlemleri altında Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine getirilerek tedavi edildiği ve tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

CEZAEVİNDE DAYAK YEDİ

İşkenceci üvey annenin darbe, dayak, bükülme, ısırılma veya tırmalanma, başın yüzeysel yaralanması tanısıyla tedavi gördüğü öğrenildi.

Songül A’nın, geçen Perşembe günü de Adli Tabipliğe getirildiği, tedavisinin ardından yeniden cezaevine götürüldüğü, üvey annenin başka bir cezaevine nakledilmesiyle ilgili sevk kararı çıktığı ancak, henüz bu naklin gerçekleşmediği belirtildi.

İşkenceci Anne Böyle GörüntülendiKayseri Valisi: İşkence gören çocukların durumu iyiİşkenceci Anne Böyle GörüntülendiÜvey anne işkencesi gören o çocukların öz annesi konuştuİşkenceci Anne Böyle GörüntülendiÜvey anne vahşeti kameradaİşkenceci Anne Böyle Görüntülendiİşkenceci Anneye 46 Yıl Hapis!
Kaynak: İHA