Ünlüler Ormanına Bir Ağaç Da Rumen Şarkıcıdan

Romanyalı grup Akcent'in solisti Adrian Sina, EXPO 2016 Antalya sergi alanındaki ünlüler ormanına ağaç diken 64'üncü ünlü oldu

Romanyalı Akcent Grubu'nun solisti Adrian Sina, EXPO 2016 Antalya sergi alanındaki ünlüler ormanına ağaç dikti.

EXPO 2016 Antalya Ajansı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, davet üzerine Antalya'ya gelen Rumen şarkıcı Adrian Sina, Aksu ilçesindeki sergi alanını gezdi ve projeyle ilgili bilgi aldı.

Ünlüler ormanına salon çamı diken Adrian Sina, ağaca can suyunu verdi ve isim künyesini taktı. "Gelecekte olduğumuzu düşünüyorum. Bu çok büyük bir proje" diyen Sina, ağaç dikerek projenin bir parçası olduğu için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Kendi evine de fidanlar diktiğini anlatan Sina, şöyle konuştu:

"Türkiye ve Antalya'ya sıklıkla geliyorum. Bu nedenle 23 Nisan'da da gelip ağacımı göreceğim. Zaman zaman ağacımı görmeye geleceğim. Belki gelecekte çocuklarımı da getiririm. Bütün alan çok güzel. Antalya'da deniz ve oteller zaten çok güzel. Yazları genellikle buradayım. Projeyi ve projenin temasını çok beğendim. Çocuk Adası da en beğendiğim yerlerden birisi oldu."

Ünlüler Ormanı'na yerli ve yabancı sanatçılar, spor ve politikacıların yanı sıra G20 Zirvesi için Antalya'ya gelen devlet ve hükümet başkanlarının eşleri de ağaç dikmişti. Proje kapsamında bin 121 bin dönümlük alana 25 bin ağaç dikilmesi planlandı ve bugüne kadar 22 bin 108 ağaç dikildi.
Kaynak: AA