Pazaryeri'nden Kısa Kısa

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Pazaryeri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni araç hibe edildi.

Kaymakam İbrahim Özdel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın kente ziyaretinde okullarda kullanılmak üzere araç ve öğretmenlerin ilçede 6 yıllık zorunlu hizmet yapmaları yönünde talepte bulunduklarını anımsattı.

Taleplerinin olumlu karşıladığını bildiren Özden, "Gönderilen minibüsü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tahsis ettik. Gereğinde tüm okullarda kullanılabilecek. Ayrıca çocuklarımızın daha iyi eğitim alabilmeleri için kente gelecek öğretmenlerinde 6 yıl burada görev yapmaları zorunlu olmasını istemiştik, bu isteğimizde kabul edildi. Pazaryeri halkı ve okulları adına Sayın Bakanımız Nabi Avcı'ya teşekkür ediyorum" dedi.

- "Anadolu Yıldızlar Masa Tenisi Bölge Turnuvası"

Pazaryeri Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü, "Anadolu Yıldızlar Masa Tenisi Bölge Masa Tenisi Turnuvası"nda grubunda 2. olarak ilk 6 takım arasına girerek çeyrek finale yükseldi.

Uşak'ta, Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, Eskişehir, Kütahya, Manisa, Muğla, İzmir ve Bilecik illerinin takımlarının katıldığı turnuvada, üç grup halinde yapılan maçlarda Bilecik'i temsil eden Ahsen Ahmet Kılıç ve Levent Üstün'ün çalıştırdığı Sefa Ekici, Kaan Özkul, Furkan Özkul ve Eren Taşkazan oluşan takımı, C grubunda 2. olarak ilk 6 takımla çeyrek finale gitmeye hak kazandı.

Kaynak: AA