Bir Acı Haber De Bitlis'ten

Bitlis’in Sehi Ormanları bölgesinde dün 2 askerin şehit olması ve 8 askerin de yaralanmasının ardından başlayan operasyonlarda 1 asker daha şehit düştü. Operasyonlarda örgüte ait çok sayıda mühimmat ele geçilirken, 2 PKK’lının öldürüldüğü belirtildi.

Bir Acı Haber De Bitlis'ten
Alınan bilgilere göre, bir süredir operasyonların hava ve kara destekli devam ettiği Bitlis’in Sehi Ormanları bölgesinde dün 2 askerin şehit olması ve 8 askerin yaralanmasının ardından dün gece saatlerinden bugüne kadar devam eden operasyonlarda zaman zaman sıcak temas sağlandı. Yer yer çatışmaların şiddetli şekilde devam ettiği bölgede 1 asker şehit düşerken, 2 PKK’lı ise öldürüldü. Ayrıca operasyon bölgesinde yapılan arama-tarama faaliyetlerinde örgüte ait çok sayıda mühimmat ele geçirildiği öğrenildi.

Son şehitle birlikte 2 günde Bitlis’teki şehit sayısı 3’e yükselmiş oldu. Çatışmada şehit düşen askerin cenazesinin Tatvan Asker Hastanesi’ne getirildiği ve yarın Tatvan’da yapılacak cenaze töreninin ardından memleketine gönderileceği öğrenildi.

Kaynak: İHA