Taşçı, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileriyle "Karadeniz Gecesi" etkinliğinde bir araya geldi.

OMÜ Öğrenci Konseyi tarafından organize edilen "Karadeniz Gecesi" etkinliğinde Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu ve Samsunlu öğrencilerle buluşan Taşçı, öğrencilerle birlikte horon tepti.

Burada konuşan Taşçı, "Atakum Belediyesi olarak gençlerle bağımız fazlasıyla güçlü. Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden birisi olan OMÜ’nün ilçemizde olması da bu bağlamda ciddi bir etken. Zira her fırsatta gençlerimizle buluşuyor, fikirlerinden hareketle projeler hayata geçiriyoruz. Türkiye’de eşine ender rastlanır bir çalışma ile gençler için belediyemizde bir masa oluşturduk. Gençlik Masası projemiz kapsamında gençlerin belediye içerisinde bir birimleri var bu birimi gençler yönetiyor. Gençler bizi seviyor, biz gençleri seviyor ve önemsiyoruz. Öğrenci kardeşlerime her zaman dile getirdiğim bir şey var. Ben öğrencilerin başkanı değil ağabeyiyim. Kapılarımızı sonuna kadar gençlere açtık" dedi.

OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Sarıalioğlu ise etkinliğe sağlanan yoğun katılım nedeniyle yaşadığı memnuniyeti dile getirerek, "OMÜ’lü öğrencilerin sosyal, kültürel aktiviteler içerisinde olması için yoğun bir mesai harcıyoruz. Biz OMÜ’lü olmanın gururunu yaşıyor, bu gururun farkı ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Büyük bir aile olmanın sorumluluğunu taşıyoruz ve Türkiye’nin en başarılı öğrenci konseylerinden biri olmanın da gücüyle sürekli büyüyoruz. Bu akşam burada Karadeniz Bölgesinin farklı illerinden üniversitemize gelen öğrencileri buluşturduk. Bu buluşmada bizlerden desteğini esirgemeyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür ediyoruz. Katılım sağlayarak programa yoğun ilgi gösteren öğrenci arkadaşlarıma unutamayacakları bir Karadeniz gecesi yaşatmanın mutluluğunu duyduk" diye konuştu.

Kaynak: AA