Eskişehir'den Kısa Kısa

Büyükerşen "Yılın Belediye Başkanı" seçildi

ESKİŞEHİR - Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tüm Karadeniz İlleri Kültür, Turizm, Eğitim Derneği (TÜM-KARDER) tarafından "Yılın Belediye Başkanı" seçti.

Belediyeden yapılan açıklamada, TÜM- KARDER Genel Başkanı Osman Işık ve Yönetim Kurulu üyeleri Büyükerşen'i makamında ziyaret ederek "Yılın Belediye Başkanı" ödülünü verdiği bildirildi.

TÜM-KALDER tarafından 2015 Yılı Belediye Başkanı seçilen Yılmaz Büyükerşen, "TÜM-KADER üyelerine bu anlamlı ödül için teşekkür ediyorum. Hayata geçirdiğimiz projelerin örnek alınması ve bu tür ödüllere layık görülmesi bizleri çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

- "Hijyen ve Gıda Güvenliği" eğitimi

Tepebaşı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Sardunya Gıda Mutfak İşletmeleri Ticaret A.Ş. işbirliğince Mavi Bayraklı İşletmelere hijyen ve gıda güvenliği eğitimi verildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Tepebaşı Belediyesi Encümen Salonunda "Hijyen ve Gıda Güvenliği" konulu eğitim programı düzenlendiği belirtildi.

Mavi Bayrak uygulaması kapsamında bulunan 25 işletmenin 16'sının gıda sektöründen oluştuğu kaydedildi.

Kalite Yöneticisi Taner Dikmen tarafından, toplam kalite yönetimi, gıda güvenliği, hijyen ve müşteri memnuniyeti konuları anlatıldığı ifade edildi.

Katılımcılarla aktif bir şekilde gerçekleşen eğitim sonrasında, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın da katılımlarıyla katılım sertifikaları verildiği bildirildi.

- Eskişehir'de kültür sanat

Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği Gençlik Korosu, Şef İdil Çelikel yönetiminde, Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde bir konser gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre "Gönül Penceremizden" isminin verildiği konsere çok sayıda dinleyici katıldı.

Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'ni dolduran dinleyiciler, Hicaz, Nihavend ve Rast makamlarından eserler dinlediği kaydedildi.
Kaynak: AA