Yılbaşı Biletleri Satışa Çıktı
Milli Piyango idaresi, yılbaşı biletlerinin satışına başladı. Eminönü’nde tarihi Nimet Abla gişesi önünde "umut" kuyruğu oluştu.

“FIRIN AÇMAK İSTİYORUM”
Hayallerinin biraz farklı olduğunu dile getiren Nesrin Akkoç, “Çocukluğumdan beri hayal ettiğim bir şey var. Bir tane halka ekmek fırını açmak bir tanesi de ilaç. ikisini yan yana açmak ve insanlara ücretsiz dağıtmak. Çok idealist, çok saçma gelebilir. Çıkarsa bunu yapacağım” şeklinde konuştu.
Ailecek bilet almaya gelen Sarıkaya ailesi çocuklarının şansına bilet aldıklarını dile getirdi. Anne Gülsüm Sarıkaya, “5-6 tane bilet aldık. Eğitime destek veririz. İş kurarız” dedi.
Baba Kemal Sarıkaya ise, ”Oğlum Aziz Beyin çok büyük projeleri var. Biraz da umutsuzum işin doğrusu. Her sene alıyoruz çıkmıyor” diye konuştu.
Pendik'ten Eminönü'ne gelen Sinan Koç ise, “10 tane falan aldım. Çıkarsa borçlarımı vereceğim. Çok insanlara yardımda bulunacağım. Bu parayı asla tek başıma yemeyeceğim. Bir de güzel bir ev alacağım” ifadelerini kullandı.
Elazığ'dan bilet almak için İstanbul'a geldiğini söyleyen bir başka vatandaş Mehmet Sözen, “Çıkarda hayallerimiz gerçekleşirse iyi olur. Hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Ev alırız araba alırız, çocukları evlendiririz” dedi.
Yılbaşı Özel Çekilişi'nde çeyrek 12,5 TL, yarım 25 TL, tam bilet ise 50 TL'den satılıyor.
