Başkan Subaşıoğlu'ndan Bakan Ramazanoğlu'na Ney Hediyesi

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nu ziyaret ederek ney hediye etti.

Başkan Subaşıoğlu'ndan Bakan Ramazanoğlu'na Ney Hediyesi
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ankara’da ziyaretlerde bulundu. Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Subaşıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ve AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan’a ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi makamlarında ziyaret etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ziyaretlerine ilk olarak AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan ve Şahin Tin ile başladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında Özkan ile bir araya gelen Başkan Subaşıoğlu, görüş alışverişinde bulundu ardından da Şahin Tin ile görüştü.

Başkan Subaşıoğlu daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nu ziyaret etti Bakan Ramazanoğlu’nu makamında ziyaret eden Başkan Subaşıoğlu, ziyarette özel olarak yaptırılan ‘Ney’ ve ‘Kınalı kuka tesbih’ hediye etti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, ziyaretten ve hediyelerden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki oldu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ankara dönüşünde yaptığı açıklamasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ve AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ile Cahit Özkan’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti yaptığını söyledi.

Başkan Subaşıoğlu,” Başkent Ankara’ da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Dr. Sema Ramazanoğlu’nu ve Denizli milletvekillerimiz Şahin Tin ile Cahit Özkan’ı ziyaret ettik. Kendilerine ülkemizin geleceğine yönelik yapacakları çok önemli çalışmalarda başarı dileklerimizi ve hayırlı olsun temennilerimizi sunduk” dedi.

Kaynak: İHA