Bilardo Açıklaması Pool Masters Cup

Erkeklerde Hollanda'dan Neils Feijen, kadınlarda Eylül Kibaroğlu, gençlerde ise Arnavutluk'tan Eklent Kaci birinci oldu

Kemer'de düzenlenen Pool Masters Cup Bilardo Turnuvası sona erdi.

Türkiye Bilardo Federasyonu, Avrupa Cepli Bilardolar Federasyonu (EPBF), Türkiye Cepli Bilardolar Derneği (CBD) ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bilardo Federasyonu tarafından bir otelde düzenlenen turnuvada, 18 ülkeden 113 sporcu mücadele etti.

Erkeklerde Hollanda'dan Neils Feijen birinci, Ukrayna'dan Artem Koshevoy ikinci, Arnavutluk'tan Eklent Kaci ile Estonya'dan Denis Grabe üçüncü oldu. Kadınlarda ise Türkiye'den Eylül Kibaroğlu birinci, Gizem Bahur ikinci, Ayşe Burcu ile Aslı Yükselir ise üçüncülüğü elde etti.

Arnavutluk'tan Kaci gençler kategorisinde ise birinci sırayı alırken, Bosna Hersek'ten Sanjin Pehlivanovic ikinci, KKTC'li Mustafa Alnar ile Osman Şanlısoy üçüncü oldu.

CBD Başkanı Tolga Yükselir, gazetecilere yaptığı açıklamada, turnuvayı sorunsuz tamamladıklarını belirtti. Emeği geçenlere teşekkür eden Yükselir, "Turnuvayı beklediğimiz gibi son dünya şampiyonu 'Terminatör' lakaplı Hollandalı Neils Feijen kazandı. Çok kuvvetli bir turnuva yaptık. Aslında Türk misafirperverliğini çok iyi gösterdik diyebilirim. İnşallah seneye çok daha büyük bir organizasyon yapacağız" ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA