Gülüç'te Altyapı Çalışmaları

ZONGULDAK – Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde altyapı çalışmaları sürüyor.

Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, muhtar ve vatandaşların talepleri doğrultusunda belirlenen eksikliklerin giderilmeye çalışıldığını belirtti.

Göreve geldikleri günden itibaren beldede altyapı ve üstyapı çalışmalarına öncelik verdiklerini anlatan Demirtaş, "Halkımız Gülüç'de ikamet etmekten mutlu. Belediye olarak yaptığımız çalışmalar da ortada. Bizim görevimiz beldemizi cazip hale getirmek ve huzurlu belde ortamını sürdürmektir" dedi.

Demirtaş, muhtar ve vatandaşlardan gelen taleplerin, büyük bir titizlikle değerlendirildiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Birlik ve beraberlik içerisinde beldemizi daha sorunsuz yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hem muhtarlarımız hem vatandaşlarımızla sürekli istişareler yaparak, onların taleplerini önerilerini dinliyor ve kısa sürede çözüm noktasında hareket ediyoruz. Kanalizasyon hatlarından içme suyu şebekelerine, otobüs bekleme duraklarından yeni yaşam alanlarına kadar 2015 yılını yoğun bir tempoda tamamlıyoruz. Aynı tempoyu, aynı azmi 2016 yılında da göstereceğiz."

Kaynak: AA