Başkan Akay Şoförleri Dinledi
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Belediye Başkanı Vahap Akay, Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek servisçilerin sıkıntılarını dinledi.

Şoförleri ziyaretinde açıklamalarda bulunan Başkan Vahap Akay ise, “Esas olan sizlerin hak ve hukukunu korumak adına çalışmamızdır. Biliyorsunuz artık Büyükşehir olduk ve UKOME’de kuruldu. Burada temel hedef servislerin tekelleşmenin önüne geçmek. Sizler yıllardır bu meslektesiniz ve bu mesleğin tozunu yutuyorsunuz. Ekmeğini yiyenlersiniz ve sizlerinde hakkını korumak bizim üzerimize düşen görevdir. Yapılan çalışmalar sonunda da plakalar ihale aşamasına geldi.30 Aralık’ta ihaleye çıkacak. Servisçilikte de ağırlıklı olan yer ilimizde Çerkezköy. Büyükşehir Belediye Meclisi’nden Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi arkadaşlarımızla birlikte verdiğimiz önerge sonucunda gerçekleşti. Çerkezköy Belediyesi olarak biz her zaman sizlerin yanındayız ve hak ve hukukunuzu koruyacağız” diye konuştu.
Ziyarette, dernek üyeleri ayrıca servis güzergahları konusunda sıkıntıları olduğunu ve bu konuda da Akay’dan yardım talep etti. Başkan Akay, bu konuda da gerekli araştırmaları yaptıktan sonra bir çözüm bulmaya çalışacağını söyledi.
