Vodafone'lular Antalya'da 4,5G'yi Denedi

İSTANBUL - Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi'nde bir araya gelen 5 bin kişilik Vodafone ailesi 4,5G teknolojisini deneyimledi.

Şirket açıklamasına göre Vodafone, yatırımcılarını, çalışanlarını ve bayilerini Antalya'da gerçekleştirdiği Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi'nde buluşturdu. Etkinliğe, Türkiye'nin 81 ilinden yaklaşık 5 bin kişi katıldı. 7 günlük zirvenin katılımcıları, kurulan stantlarda 1 Nisan 2016'da kullanılmaya başlanacak 4,5G teknolojisini deneyimleme imkanı buldu.

Zirvede ayrıca Vodafone'un dört başlıktan oluşan yeni Müşteri Memnuniyeti Programı anlatıldı. Düzenlenen oturumlarda yeni dönemde etkin Dijital Dönüşüm Liderliği vizyonu ile uygulamaya alınan projeler ve mağaza yatırımları üzerinde duruldu. Çeşitli etkinliklerle gala yemeklerinin gerçekleştirildiği zirvede Serdar Ortaç, Sibel Can ve Kubat sahne aldı.

- "200 milyon TL yatırımla 2 yılda bin 200 mağazamızı yeniledik"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ, Türkiye'nin Dijital Dönüşümü'ne liderlik etme vizyonu çerçevesinde mükemmel müşteri deneyimi için hizmet alanında önemli yatırımlara devam ettiklerini belirtti.

Kızıldağ, şunları kaydetti:

"Şu ana kadar bin 200 mağazamızı yeniledik. Mağazalarımızın Dijital Dönüşümü için bayi yatırımları da dahil olmak üzere 2 yılda 200 milyon liranın üzerinde yatırım yaptık. Müşterilerimizi yaptığımız her işin merkezine yerleştiriyoruz. Stratejimiz, her bir müşterimize bizim için değerli olduklarını hissettirmeye, müşterilerimizin sorun ve şikayetlerini olabildiğince hızlı bir şekilde çözüme ulaştırmaya dayanıyor. Uyguladığımız bu strateji ile hem yeni hem de mevcut müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşılayarak tam 5 yıldır 'En Çok Tavsiye Edilen Operatör' olma başarımızı sürdürüyoruz.

Başarımızda önemli rolü olan yatırımcılarımızı ve mağaza çalışanlarımızı Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi'nde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bugüne kadar müşteriye dokunan her alanda yaptığımız çalışmaları yeni servisler ve avantajlı teklifler ekleyerek bir üst seviyeye taşıyan bir programla müşterilerimizin karşısına çıkıyoruz. Türkiye'de herkese onları önemsediğimizi ve Vodafone müşterisi olmanın bir ayrıcalık olduğunu göstermek için en mükemmel müşteri deneyimini sağlamak amacıyla geliştirdiğimiz yeni Müşteri Memnuniyeti Programı'mız ile bu alanda yeni bir dönem başlattık."

Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi'nin, perakende kanalındaki paydaşlarla yeni döneme ilişkin gelişme ve hedeflerin paylaşıldığı önemli bir platform olduğunu belirten Kızıldağ, "Zirve boyunca tüm misafirlerimize 4,5G teknolojisini yaşatmaktan, çalışanlarımızı, bayilerimizi ve yatırımcılarımızı 4,5G'ye hazırlamaktan mutluluk duyduk. 1 Nisan 2016'da Vodafone ailesi olarak 81 ilde 4,5G'yi tüm abonelerimize sunmak için hazır olacağız" değerlendirmesinde de bulundu.

Kaynak: AA