Mondi Tire Kutsan'a 3 Ödül

Mondi Tire Kutsan, Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Ambalajın Ay Yıldızları Yarışması’nda 3 ayrı kategoride 3 ayrı ödülün sahibi oldu.

Mondi Tire Kutsan, Fresh Box ile Endüstriyel ve Taşıma Ambalajları kategorisinde, Pide Kutusu ile Gıda kategorisinde ve Karma Stand ile de Satış Noktası Sergileme, Sunum ve Muhafaza Ürünleri kategorisinde 3 ayrı yetkinlik ödülünün sahibi oldu.

Mondi Tire Kutsan CEO’su Hakan Tiftik yaptığı açıklamada, ASD tarafından 2015 yılında da ödüllendirilmekten memnuniyet duyduklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Mondi Tire Kutsan olarak müşterilerimize başarılı olmaları için katkıda bulunan mükemmel ambalaj çözümleri üretmek ve birlikte yenilikçi ürünler geliştirmek bizim temel iş prensibimizi özetlemektedir. İzmir/Tire, İzmit, Karaman ve Adana’daki dört büyük ve çok yönlü kutu tesisi, gıda, içecek, dayanıklı tüketim malları ve hızlı tüketim mallarından kozmetik ve hijyen ürünleri, yaş sebze meyve, mobilya ve seramiğe kadar pek çok müşteri segmenti için faydalı depolama, kullanma ve sergileme fonksiyonlarına sahip akıllı ambalaj çözümleri sunuyoruz.”
Kaynak: İHA