İmam Hatip Lisesinde Kariyer Günleri

İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili, yatılı İmam Hatip Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında tecrübelerini aktardı.

İmam Hatip Lisesinde Kariyer Günleri
İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili, İmam Hatip Anadolu Lisesi’ni ziyaretinde tecrübelerini anlatarak öğrencileri nasihatte bulundu. Sevgili, kendisinin de yıllar önce öğrenci olduğunu ifade ederek, “Bizlerde bu sıralarda okuduk. Derslerimize çok çalıştık. Eğer öğretmenlerinizin anlattıkları dersleri iyi dinlerseniz, verilen ödevlerinizi yaparsanız sizlerde okulunuzu bitirdiğiniz zaman devletimize ve milletimize hizmet etme imkanı bulursunuz. Annelerinizin, babalarınızın sizlere verdiği imkanları düşünün, devletimizin sunduğu imkanları düşünün, siz öğrencilerimiz gece gündüz demeden ders çalışıyorsunuz. Kar- kış demeden okula geliyorsunuz, öğretmenleriniz sizlerin daha iyi eğitim alması için çalışıyor” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili’ye İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Şen ve Okul Müdürü İbrahim Doğançay da eşlik etti.
Kaynak: İHA