İlkadım'dan Dört Mevsim Hizmet

İlkadım Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen asfalt, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları vatandaşları memnun ediyor.

İlkadım'dan Dört Mevsim Hizmet
İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İlkadım ilçe genelinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kışla, Kazım Karabekir ve İlyasköy Mahallelerinde yürütülen asfalt ve kaldırım çalışmaları mahalle halkını son derece memnun kılıyor. İlçe genelinde devam eden çalışmaların kış ayları olması sebebiyle aksamayacağının altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İlkadım halkının rahat, temiz ve ferah sokaklarda kış geçirmesi için yoğun çalışma içerisindeyiz” dedi.

Her gün daha azimle daha fazla tempo ile çalışma sürdürdüklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İlkadım Belediyesi olarak 2015 yılı başında start verdiğimiz yoğun fen işleri çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Kış aylarının gelmesi sebebiyle halkımızın çamurlu kirli yollarda günlük hayatlarını sürdürmemesi için ekiplerimiz ile gece gündüz demeden yoğun çalışma tempomuza devam ediyoruz. Söz verdiğimiz gibi İlkadım halkının ferah, hijyenik ve rahat cadde ve sokaklarda yaşamaları için yoğun mesai harcıyoruz. İlkadım’ın dört bir yanı adeta şantiye alanı gibi her noktada bir çalışma her noktada güzellik var. Çalışan demir pas tutmaz atasözümüzü esas alarak her gün daha sıkı her gün daha tempolu bir şekilde görevimizi sürdürüyoruz. Çalışmalarımızın gerçekleştiği mahallelerimizde esnaflarımızla, mahalle halkımızla bir araya gelip bu yerlerin daha çok güzelleşmesi için istişareler yapıyor, halkımızın isteği doğrultusunda hizmet getiriyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA