CHP'li Belediyelerden Hekimhan'a Yardım

Son bir aydır sürekli depremlerin yaşandığı Malatya’nın Hekimhan İlçesi’nde depremden zarar gören ailelere CHP’li Belediyeler tarafından gönderilen yardımlar bölgeye ulaşmaya başladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, yardımların devam edeceğini ifade etti.

CHP'li Belediyelerden Hekimhan'a Yardım
Geçtiğimiz günlerde Hekimhan’da depremden zarar gören mahalleleri ve evleri tek tek ziyaret eden ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın girişimleriyle Hekimhan’a yardımlar gelmeye başladı.

Bölgeye ilk yardım Hekimhan’ın kardeş belediyesi Beşiktaş’tan geldi. Beşiktaş Belediyesi tarafından Hekimhan’a gönderilen 1000 adet battaniye ve 500 adet gıda kolisinden oluşan iki kamyon yardım malzemesi Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ve Beşiktaş Belediyesi personelleri tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Deprem bölgesini inceledikten sonra CHP’li belediye başkanlarıyla görüşen ve bölgenin ihtiyaçlarını CHP’li belediyelere ileten Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Beşiktaş Belediyesi’ne teşekkürlerini ileterek, yardımların aralıksız devam edeceğini kaydetti.

Ağbaba, “İstanbul ve Ankara’da ki belediyelerimizden talep ettiğimiz yardımlarımız ile depremden zarar gören vatandaşlarımızın sıkıntılarını en aza indirmeyi planlıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Hekimhan’ın yanında olacağız” ifadelerini kullandı. Beşiktaş Belediyesi tarafından gönderilen yardım kolilerini ve battaniyeleri köy köy dolaşarak dağıtan Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları ise, “Depremde mağdur olan vatandaşlarımıza yardım elini uzatan kardeş Belediyemiz Beşiktaş Belediyesine teşekkür ediyorum. 1000 adet battaniye ve 500 adet gıda kolisi gönderdiler. Biz, bu yardımları Beşiktaş Belediyesi yetkilileriyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıttık” diye konuştu.

Kaynak: İHA