Ahmet Kural Ve Murat Cemcir'e Sevgi Seli
Geçen hafta vizyona giren Düğün Dernek 2: Sünnet filminin İzmir Galası’nda Gaziemir’de bulunan Optimum Outlet AVM’de Ahmet Kural ve Murat Cemcir hayranları ile buluştu. Kısa bir söyleşi sonrası İzmirlilerle filmi izleyen Ahmet Kural ve Murat Cemcir, sevenleriyle hasret giderdi.

AVM içinde İzmirlilerle buluşan ikiliden Ahmet Kural, “Bu kadar kalabalık beklemiyorduk. Hele hele İzmir’den böyle bir tepki görmek çok güzel” derken Murat Cimcir ise filmden çıkanların ilkine göre daha fazla güldüğünü belirtmesi kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Amaçlarının canla başla insanları güldürmek olduğunu belirten Murat Cemcir, “İzleyen herkesi mutlu etmek zorundayız. Bunu iş gibi görüyoruz güldürmek zorundayız. Gülerlerse güzel olur diye birşey yok. Zaten vatani görevimizi bedelli yaptık. Bizim vatani görevimiz güldürmek” dedi.
