Garanti'den Esnaf Ziyaretine Devam

İSTANBUL - Garanti Bankası, daha önce başlattığı esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre Garanti, esnafa özel yeni ürün ve kampanyalar sunarken, ihtiyaç ve beklentileri dinleyip yeni çözümler geliştirmek amacıyla esnaf ziyaretlerini de sürdürüyor.

Banka bu kapsamda "Komşu Esnaf" temalı ziyaretlerinin beşincisini bugün İstanbulFatih Fevzipaşa'da gerçekleştirdi.

Bankanın üst yöneticileri ve şube müdürlerinin bölge esnafını yerinde ziyaret edip fikir alışverişinde bulunduğu ziyarette, Garanti'nin esnafın hayatını kolaylaştıran finansal çözümleri hakkında da bilgi verildi.

Bu seferberlik kapsamında Garanti'nin esnafa sunduğu yeni fırsatlar arasında 36-60 ay vadelerle kullanılabilen "Komşu Esnaf Kredisi" de bulunuyor.

Dileyen esnaf kampanya kapsamında kullanılacak kredilerden 3 veya 6 ay ödemesiz olarak yararlanabilecek. 3 ay ödemesiz dönemde kredi alt limiti 10 bin lira olurken, 6 ay ödemesiz dönem için ise kredi alt limiti 50 bin lira olacak.

Esnaf, 3 ay ödemesiz dönemli kampanya kapsamında sıfır dosya masraflı ve standart dosya masraflı kredi alternatifleri üzerinden kredi kullanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, geçen aylarda Avcılar'da gerçekleştirdikleri buluşmanın devamı kapsamında, Fatih'in alışverişin kalbi konumundaki bölgesi Fevzipaşa'da esnafla yeniden bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını bildirdi.

Müşterisini yakından tanıyan, sokağın nabzını tutan ve esnek yapısı sayesinde piyasanın gidişatına göre pratik çözümler üreterek değişen koşullara hızla uyum sağlayan esnafın ticari hayatın bel kemiğini oluşturduğunu aktaran Karadere, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 15 yıldır Türkiye'de henüz esnafımızın sorunları konuşulmazken, Anadolu'nun her köşesinde esnafın yanında duran bir banka olarak kapılarını çalıp hepsini yakından tanımaya, ihtiyaçlarına cevap veren ürünlerimizle yanlarında olduğumuzu güçlü bir şekilde hissettirmeye çalışıyoruz. Bu yıl içinde Gaziantep ve İzmir'in yanı sıra İstanbul'da Pendik, Avcılar ve Fatih'te esnafımıza özel yaptığımız ziyaretlerde gördüğümüz sıcak ilgi içten ve samimi tepkiler bizi çok mutlu etti. Gün boyu esnafla bir arada olmak, çay içmek, sohbet etmek ve vakit geçirmek sadece keyifli değil aynı zamanda öğretici de... Bu ziyaretlerimizi sürdürerek esnafımızın yanında olmaya, hayatlarını kolaylaştıracak çözümler üretmeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA