Üçok'un Hedefi Yeni Suluova

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Suluova Belediyesi olarak Suluova’yı yenilemeyi, yeni Suluova’yı kurmayı kendimize hedef edindik” dedi.

Üçok'un Hedefi Yeni Suluova
Göze hitap eden iç açıcı mekanlar oluşturmak için çeşitli projeler ve peyzaj çalışmaları yaptıklarını belirten Başkan Üçok, “Şehir merkezindeki Atatürk Bulvarımız başta olmak üzere birçok cadde ve sokağımızı tepeden tırnağa yenilerken, diğer bölgeleri de ihmal etmedik. Daha önce hiç kaldırımı olmayan birçok caddemizi yeni kaldırımlarla tanıştırdık. Şehrimizin vitrini durumunda olan orta refüjleri daha modern ve estetik hale getirmek için çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Daha sonra rengarenk çiçeklerle bezeyeceğimiz orta refüjlerimiz, yeni döşediğimiz bordürlerle ayrı bir görüntüye kavuşacak. Halkımızdan yapılan bu çalışmalara sahip çıkmalarını ve korumalarını rica ediyoruz. Çünkü bu çalışmaların tamamı vatandaşımız için gerçekleşiyor” diye konuştu.

Atatürk Bulvarı’ndaki orta refüj çalışmalarını yerinde inceleyip bilgiler alırken, planladıkları projeleri tek tek hayata geçirmeye devam ettiklerini anlatan Üçok, "Göreve geldiğimiz günden bu tarafa tüm ekibim ve çalışma arkadaşlarımla birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz ve her alanda da hizmetlerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA