Milletvekilleri Kayıt Yaptırıyor

Bugün işlemlerini yaptıran 41 milletvekiliyle kayıt yaptıranların sayısı 63'e ulaştı

TBMM - Milletvekili genel seçiminin ardından, TBMM'de 26. Dönem görev yapacak milletvekillerinin kayıt işlemleri sürüyor.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu kayıt işlemlerini AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Hatice Durdu Özkal ve Ali Özkaya ile birlikte yaptı.

Kayıt işlemlerinin ardından açıklama yapan Eroğlu, Türkiye'de her iki kişiden birinin AK Parti'ye oy verdiğini söyledi. Eroğlu, seçimlerde Türkiye'nin ve istikrarın kazandığını belirterek, "Milletimiz kazandı o yüzden sevinçliyiz. İnşallah biz de hükümet ve milletvekilleri olarak bütün milletimizin hizmetindeyiz. Afyonkarahisar'dan 3 vekilimiz ile geldik. Bizde başta Türkiye olmak üzere Afyonkarahisar'a da hizmet edeceğiz" dedi. Eroğlu, Afyonkarahisar'a önemli yatırımların yapıldığını hatırlatarak, vatandaşları ve gazetecileri Afyonkarahisar'a davet etti.

Veysel Eroğlu, yeni kabinede yer alıp almayacağının sorulması üzerine "18'inde bende öğrenirim inşallah. Takdiri ilahi. Biz şimdiye kadar büyük eserlere imza attık. Şu anda dünyada en çok tesisi hizmete açan bakan ünvanına sahibim. 4 bin tesis açtık. Biliyorsunuz Kıbrıs'a da su götürdük. Bu sene inşallah 3,5 milyar fidanı toprakla buluşturacağız. Güzel şeyler yaptık. Mühim olan hizmettir" yanıtını verdi.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat da kayıt işlemlerini gerçekleştirdi.

Bugün işlemlerini yaptıran 41 milletvekiliyle kayıt yaptıranların sayısı 63 oldu.
Kaynak: AA