Basmacı'dan Kılıçdaroğlu'na Destek

DENİZLİ - CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkan olduğu günden bugüne kadar partisini iktidar yapmak için üzerine düşeni yaptığını, seçimlerden çıkan sonuçların, Kılıçdaroğlu'na mal edilmemesi gerektiğini savundu.

Basmacı, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimde alınan başarının ve başarısızlığın herkese ait olduğunu, şimdi CHP'de kenetlenme zamanı olduğunu belirtti.

Basmacı, şunları kaydetti:

"Başarı da bizimdir, başarısızlık da. Şimdi CHP'nin kenetlenme zamanıdır. Seçimlerde yaşanan sonuçlar, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na mal edilmemeli. 1 Kasım seçim sonuçlarından sonra CHP'ye yeni başkan arayışı, bizi birlik-beraberliğe götürmez. Bu dönemde ancak kenetlenmek, bir olmak, diri olmak CHP'yi iktidara taşır. 1,5 ay sonra kongre normal süresi içerisinde yapılacaktır, seçim sonuçlarının ardından gelen çıkışlar yanlış ve yersizdir. Seçim sonuçlarını fırsat bilerek CHP'yi kongreye çağıran partililerimizi, aklı selim davranmaya davet ediyorum. Bu süreçte CHP'lilere düşen Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na sahip çıkmaktır."

Kaynak: AA