Başkan Anlayan Tunus Televizyonuna Konuştu

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ordu Valiliği’nin daveti üzerine şehre gelen basın kuruluşlarından biri olan Tunus televizyonuna Fatsa ile ilgili bir röportaj verdi.

Başkan Anlayan Tunus Televizyonuna Konuştu
Tunus TNN Televizyonu Muhabiri Rihab Hassan Hamrouni sorularını cevaplayan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, birçok yerde yeşillik, birçok yerde deniz olduğunu fakat Fatsa ilçesinin deniz ile yeşilin birleştiği ender bir şehir olduğunu söyledi.

Anlayan, “Fatsa denizi ile doğası ile iç içe olan ender yerlerden bir tanesidir. Dünyanın birçok yerini gezmiş görmüş bir kardeşiniz olarak mavi ile yeşilin bu kadar çok tonda olan bir yer olduğunu zannetmiyorum dünyada. Fatsa hem denizdeki imkanları kullanabilen hem de duası ile yeşili ile gölleriyle şelaleleriyle yaylaları ile gerçekten buraya gelecek insanları fiziken de hayran bırakacak bir şehrimiz. Komşu ülkelerimizden Arap ülkelerinden gazeteci yazar misafir kardeşlerimiz dar bir zamanda bu güzelliklerin tamamını göremediler, keşke daha geniş bir zamanda gelip bütün coğrafyayı geze bilselerdi. Eminim çok daha farklı güzellikleri görebileceklerdir” dedi.

Kaynak: İHA