AGC Başkanı Yeni Açıklaması

"Antalya'da sivil toplum örgütleri arasında saygın bir yere sahip olan AGC, üyelerine sunduğu hizmetlerle de Türkiye gündemine oturacaktır"

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC), geniş katılımlı ilk toplantısını yaptı.

AGC Başkanı Mevlüt Yeni, Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'ndeki toplantının açışında yaptığı konuşmada, yeni dönemde sadece yönetim kurulu ile sınırlı kalmayacaklarını söyledi.

Yönetim kurulunu yedek üyelerle birlikte 20 kişi olduğunu belirten Yeni, ayrıca cemiyetin 8 komisyonunun olduğunu kaydetti.

Bu dönemde komisyonları daha aktif çalıştırmak istediklerini ifade eden Yeni, "Basın şeref divanımıza bu dönem daha çok görev düşecek. Özellikle üye ilişkileri ve mesleki konulardaki çalışmalarımızda şeref divanı üyelerimizin yol göstericiliğine ihtiyacımız var" dedi.

Yeni, kamu yararına dernek statüsü kazanma, üyelere konut edindirme ve işsiz kalan üyelere yönelik yardım sandığı kurma gibi konu başlıklarının öncelikli gündemleri olduğunu dile getirerek, "Antalya'da sivil toplum örgütleri arasında saygın bir yere sahip olan AGC, üyelerine sunduğu hizmetlerle de Türkiye gündemine oturacaktır" diye konuştu.

Toplantıya, kurucu üyeler, yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri, denetleme kurulu, seçici kurul, disiplin kurulu ve basın şeref divanı üyeleri katıldı.
Kaynak: AA