Piazza'nın Atölyelerinde Kasım Şenliği

Şanlıurfa Piazza Çocuk Kulübü atölyeleri, Kasım ayında yine yeni ve eğlenceli etkinliklerle çocuk ziyaretçileri hem eğlendiriyor hem de becerilerini arttırıyor.

Piazza'nın Atölyelerinde Kasım Şenliği
Şanlıurfa piazza Çocuk Kulübü tarafından çocukların eğlenirken aynı zamanda bilgi ve becerilerini arttırıcı yararlı aktivitelerini sürdürüyor. Her defasında çocuklara farklı konularda çalışmaların yaptırıldığı atölyelerde, Kasım ayı boyunca yine birbirinden eğlenceli ve öğretici konular ele alınacak. 7 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek ’tabaktan kelebek yapımı atölyesi’ne katılacak çocuklar, doğanın muhteşem armağanı olan kelebeklerin dünyasında yolculuk yapacak. 8 Kasım Pazar günü kurabiye süsleme atölyesinde, neşeli kurabiyeler ile tanışacak olan çocuklar, 14 Kasım Cumartesi günü kağıttan köpek balığı atölyesinde, denizlerin efendisiyle oyunlar oynayacak. 22 Kasım Pazar günü gerçekleşecek tabaktan uğur böceği yapımı atölyesi ile 29 Kasım Pazar günü gerçekleşecek olan gökkuşağı yapımı atölyesi, çocukları doğanın iki güzelliğiyle yakından tanıştıracak. Piazza atölyelerindeki çalışmalar 15.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

“ÜYELİK VE KATILIM ÜCRETSİZ”

Çocukların, birbirinden keyifli zaman geçirdikleri atölyelere Şanlıurfa Piazza Çocuk Kulübü üyeleri ücretsiz olarak katılabiliyor. Şanlıurfa Çocuk Kulübü üyelik işlemleri için ise herhangi bir bedel alınmıyor. Atölyelerde kullanılan malzemeler de Piazza yönetimi tarafından bedelsiz olarak karşılanıyor. Çocuklar, atölyelerde eğitmen ve gözetmenler eşliğinde güvenli bir ortamda etkinliklere katılırken, yakınları ise gönül rahatlığıyla alışverişlerini sürdürebiliyorlar.
Kaynak: İHA