Prag İhale Usulleri Eğitimi Sona Erdi

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Edirne Belediyesi tarafından hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından hibe almaya hak kazanan ‘PRAG İhale Usulleri Eğitimi’ne katılanlara sertifikalarını Edirne Belediye Başkanı Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu takdim etti.

Prag İhale Usulleri Eğitimi Sona Erdi
Edirne Margi Otel’de 02-06 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenen ’PRAG İhale Usulleri Eğitimi’ son buldu. Eğitimi veren Proje Danışmanı Fayık Demirtaş, kursiyerlere AB Hibe Programlarından nasıl yararlanılabileceği ve proje hazırlarken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi.

Eğitim sonunda katılanlara sertifikalarını veren Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, "Edirne Belediyesi olarak, personelin eğitimine çok önem veriyoruz. AB’nin sunduğu hibe programlarından daha da fazla yararlanabilmek için düzenlediğimiz bu eğitiminin maksimum oranda fayda sağlayacağını düşünüyorum. Eğitimin çok başarılı geçtiğini öğrendim. Bu da beni çok mutlu etti. Personelimizin bundan sonra hazırlayacağı projelerle AB’nin sunduğu imkanlardan daha da fazla yararlanarak, elde ettiğimiz imkanları Edirne’ye hizmet için kullanacağız" diye konuştu.

Edirne Belediyesi AB ve Uluslararası İlişkiler Birimi, Fen İşleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü ve Satın Alma Birimi’nden 17 kişi; Edirne Valiliği, Ticaret Sanayi Odası ve Trakya Üniversitesi’nden de 1’er kişi olmak üzere AB projelerinde görev alan ve alabilecek olan toplam 20 teknik personelin katıldığı eğitimle, Avrupa Birliği Programlarından en üst düzeyde faydalanmak için kurumsal kapasitenin güçlendirilmesi hedeflendiği belirtildi.
Kaynak: İHA