Odunpazarı'nın Tanıtımına Dev Katkı

Odunpazarı’nın tanıtımı konusunda 20 yılda yapılamayanı, CHP’li Odunpazarı Belediyesi’nin, 1,5 yıl içerisinde yaptığı açıklandı.

Odunpazarı'nın Tanıtımına Dev Katkı
Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre; 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından Odunpazarı Belediyesi ilk defa CHP’li bir belediye başkanı tarafından yönetilmeye başladı.

Başkan Kazım Kurt, gerçekleştirdiği çalışmalarda sosyal belediyecilik anlayışını benimsedi. Odunpazarı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, belediyenin ve Başkan Kurt’un çalışmalarını Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak konusunda önemli bir görev üstlendi. Uluslararası düzeyde etkinlik gerçekleştiren Odunpazarı Belediyesi, dünyanın ve Türkiye’nin en önemli kişilerini de ağırladı. Bu etkinlikler sayesinde Odunpazarı Belediyesi ve Kazım Kurt ismi yerel ve yaygın bazdaki gazete ve televizyonlarda sık sık yer aldı.

TELEVİZYONLAR ODUNPAZARI VE BAŞKAN KURT’TAN BAHSETTİ

Odunpazarı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada yetkililer, Eskişehir ve Odunpazarı’nın tanıtımı konusunda medyada oldukça etkili olduklarını belirterek gerçekleştirilen bazı etkinliklerden rakamlar paylaştılar.
Kaynak: İHA