Milletvekili Seçiminin Ardından

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Gölpazarı ilçesinde teşekkür ziyaretinde bulundu

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Gölpazarı ilçesinde teşekkür ziyaretinde bulundu.

Tüzün, İlçe Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Bilecik ve Türkiye genelinde demokrasi ve cumhuriyetin kazanımları ile çocukların geleceği adına birlikte mücadele ettiklerini belirtti.

CHP'nin 7 Haziran seçimleri sonrası gereken düşen görevi özveri bir şekilde yerine getirdiğine inandığını ifade eden Tüzün, şöyle konuştu:

"Partimiz oy oranını korudu ve iki milletvekili çıkarma söz konusu idi ama biz Bilecik olarak CHP teşkilatı olarak Bilecik'te bir önceki seçimde aldığımız 38 bin oyumuzu 45 bine çıkararak 7 bin civarında oyumuzu artırdık. Bu kampanyada hedefimiz birinci parti olmaktı, oylarımızı artırmamıza rağmen birinci parti olamadık. Genel Merkezimizin MYK raporuna baktığımız zaman yüzde 7 artış oranı ile en fazla 81 il içerisinde oyunu artıran il Bilecik. Bundan sonra yapacağımız iş, başta laik demokratik cumhuriyetin kurucusu olan CHP olarak hem ülkemizin hem de ilimizin geleceği için başarılı olabilme adına her türlü mücadeleyi vereceğiz. Bizler seçilinceye kadar CHP'nin adayı idik, ama seçildikten sonra bütün milletin vekiliyiz. Bilecik'te 132 bin oy almış olarak kendimi kabul ediyorum, milletimizin ve tüm vatandaşlarımızın milletvekiliyim. CHP varlığını en iyi şekilde hissettireceğim."
Kaynak: AA