Necla Uygur'dan Başkan Hasan Akgün'e Duygusal Teşekkür

Büyükçekmece’deki tiyatroseverlerin karşısına ‘Marko Paşa’ isimli müzikalle çıkan Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin performansı vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Müzikal sonrası konuşma yapan Uygur kardeşlerin annesi Necla Uygur Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’e eşi Nejat Uygur’a hastalık döneminde yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etmesi duygusal anlara sahne oldu.

Büyükçekmece Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamındaki çalışmalarına devam ediyor. Usta tiyatro oyuncuları Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler Büyükçekmece’deki tiyatroseverlerin karşısına ‘Marko Paşa’ isimli müzikal oyunla çıktı. Oyunu izlemek için dakikalar öncesinde salona gelen tiyatroseverler, müzikal türündeki oyunun başlamasını sabırsızlıkla bekledi. Büyükçekmece Belediyesi’nin katkılarıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde sahneye çıkan usta isimler, izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Uygur kardeşlere Şahnaz Çakıralp, Uğur Babürhan, Leyla Yüngül, Önder Keskin, Burcu Afşin, Ömer Yılmaz ve anneleri Nejla Uygur eşlik etti. Başarılı oyun kadrosuyla izleyicilerle buluşan ‘Marko Paşa’ müzikali, tiyatroseverlerin büyük beğenisini topladı.

BAŞKAN AKGÜN’E ANNE UYGUR’DAN DUYGUSAL TEŞEKKÜR

Uygur Kardeşlerin sergiledikleri performansı izleyiciler uzun süre ayakta alkışladı. Müzikal sonrası sahneye çıkan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün önce Süheyl Uygur’a doğru gidiyormuş gibi yapıp Necla Uygur’a selam vermesi gülüşmelere neden oldu. Başkan Akgün, mikrofonu Nejla Uygur’a uzatarak konuşma yapmasını istedi. Necla Uygur, Hasan Akgün’e sarılarak şunları söyledi: “Eşim Nejat Uygur’un hastalığı sırasında üç sene boyunca hiç bıkmadan eşime bez yardımında bulunduğu için çok teşekkür ederim”

“TİYATRO HAYATIMIZDA DAHA FAZLA YER EDİNMELİ”

Müzikal sonrası konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Bu akşam bu sahnede güzel bir tiyatro izledik. Hayatımız zaten tiyatro, bizlerde burada hayatımızın bir kesitini izledik. Nejat Uygur rahmetli olduktan sonra çocukları ve eşi Nejat babanın mirasını bir bakıma devam ettiriyorlar. Bu akşam burada 700’ün üzerinde insan vardı. Büyükçekmece’de vatandaşın sanata karşı ilgisi çok büyük ve bu ilgiyi ilerleterek devam edeceğiz. Tiyatro vatandaşımızın hayatında çok daha fazla olmalıdır. Sosyal faaliyetler çoğaldıkça insanların birbirine olan sempatisi de artıyor. Bugün burada sahne alan herkese teşekkür ederim” dedi.

Müzikal sonrası Başkan Akgün, Süheyl, Behzat ve Necla Uygur başta olmak üzere bütün oyunculara çiçek takdim etti.
Kaynak: İHA