İpsala Belediye Başkanı Kerman Açıklaması

"Vatandaşlarımızın ilçemizden en güzel şekilde istifade etmesi için çaba harcıyoruz"

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, "Vatandaşlarımızın ilçemizden en güzel şekilde istifade etmesi için çaba harcıyoruz" dedi.

Kerman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İpsala Belediyesi'nin ilçeye yönelik çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Kapucu Mahallesi'nde yapımına başlanan aile toplum sağlığı merkezinin kaba inşaatının tamamlandığını anlatan Kerman, şunları kaydetti:

"İnşaat alanında incelemelerde bulundum. Öte yandan, Saraç İlyas Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde kanalizasyon ve içme suyu hatlarının geçmesinin ardından çalışmalardan dolayı bozulan yollar oldu. Bu yolların onarım ve asfaltlama çalışmaları başladı. İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir ile karayolları ve belediye ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledik. Burada vatandaşlarımızla sohbet edip, istek ve sıkıntılarını da dinledik.

Ayrıca, Köprü Mahallesi Ferit Nomer Sokak'ta başlatılan yaya kaldırımı ve yol yapım çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Burada da taş ustalarıyla sohbet edip, taş döşeme işine de katıldım. İnşallah İlçemizin her yolunu bu örnek kaldırım ve yollar ile yapacağız. Vatandaşlarımızın ilçemizden en güzel şekilde istifade etmesi için çaba harcıyoruz."
Kaynak: AA