Erzurum'da Otomobilin Devrilmesi

Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, otomobilin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada Karayazı Devlet Hastanesi doktorlarından Şanlı'nın ölümü dolayısıyla taziye mesajı yayımladı

ERZURUM - Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı ErdoğanKarayazı Devlet Hastanesi'nde görevli doktorlardan Hüseyin Şanlı'nın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Erdoğan, mesajında, Şanlı'nın geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesini derin üzüntüyle öğrendiğini ifade ederek,  şunları kaydetti:

"Karayazı Devlet Hastanemiz doktorlarından Hüseyin Şanlı, Erzurum Karayazı ilçesi  Çepi Köyü mevkisinde kendi kullandığı aracın takla atması sonucu hayatını kaybetmiştir. 2014 yılında mezun olan ve henüz bir yıllık doktor olan Şanlı, Karayazı Devlet Hastanemizde görevliydi. Hastalarına iyi hizmet eden bir kardeşimizdi ve kutsal bir görevi vardı. Tüm camiamız adına ailesine ve yakınlarına başsağlığı, kendisine de Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun."
Kaynak: AA