Dalyan'da Noel Pazarı
Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesinde her yıl olduğu gibi bu senede yerleşik yabancılar tarafından Noel pazarı kuruldu.

Kış şenliğinde kurulan Noel pazarından elde edilen gelirin Dalyan Naciye Tınaztepe Ortaokuluna bağışlanarak eğitime katkı sağlanacağını belirten Didem Ördekoğlu, Dalyan kış şenliğinin bölgede yaşayan insanların sosyalleşmesine katkı sağladığını ifade etti.
5 yıldır, King Emlak işletmecisi Fazile Zahir ve eşi Sezgin Yiğit, önderliğinde Dalyan Cumhuriyet meydanında Noel pazarını kurduklarını söyleyen Ördekoğlu, ‘’5 senedir Dalyan kış şenliği etkinliği düzenleniyor. Stantlarımızda çeşitli ürünler satışa sunuluyor. Çeşitli oyunlarımız ve çekilişlerimiz var. Burada elde edilen gelir ise Naciye Tınaztepe Ortaokuluna yardım amaçlı bağışlanıyor. Bölgemizde yaşayanların bu tarz etkinliklere sıcak baktığını görüyoruz. Noel Baba çok ilgi gördü. Ayrıca bu etkinliğimizi Bahar şenliği ve Yaz şenliği olarak da organize etmeyi düşünüyoruz. Yerli ve yabancı ziyaretçilerimiz gelip pazarı geziyorlar. Pazarda çok fazla ürün çeşidi var. Bu şenlikler insanların sosyalleşmesine yardımcı oluyor’’ dedi.
