Bayraklı'da İşgale Geçit Yok
Bayraklı’da zabıta ekipleri, Gümüşpala ve Çay mahallelerinde kaldırım işgali operasyonu düzenledi. Operasyonlarda araç yollarına bırakılan çiçek, saksı ve duba gibi trafiği önleyici birçok malzeme kaldırılırken, sattıkları ürünleri kaldırım üzerine taşıran esnaflar da uyarıldı.

Zabıta ekipleri, caddelerde kaldırım üzerine park etmiş ve hijyenik olmayan ürün satan seyyar satıcıların mallarına da el koyarken, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, denetimlerin periyodik olarak devam edeceğini söyledi.
“Esnafımızdan belirlenen kurallara uymasını istiyoruz” diyen Başkan Karabağ, “Kaldırım ve yol işgali yapmamaları noktasında esnafımızı uyardık. Ancak işportaya, halkın sağlığını tehlikeye sokacak gıda ürünlerini satılmasına asla izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.
