Zeki Toçoğlu 'Hemşerilerimizi Mahçup Etmeyeceğiz'
Taşkısığı Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Taşkısığı her zaman bizim yanımızda oldu. 1 Kasım’da da AK Parti’ye yüzde 90’lık bir destek verdi. Hamdolsun kaldığımız yerden yolumuza devam ediyoruz. Sorumluluğumuz arttı. Artık daha fazla konsantre olup yola devam etme zamanıdır. Hemşerilerimizi mahcup etmeyeceğiz. Desteğini esirgemeyen Taşkısığı sakinlerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

1 Kasım’da demokrasi bayramı yaşadıklarını belirten Başkan Toçoğlu, “Ülkemizin gerçekten çok daraldığı bir dönemde feraset örneği göstererek AK Parti’ye sahip çıktınız. Partimize Sakarya’da ve Türkiye’de yeniden kaldığımız yerden devam etme imkânı sağladınız. Bundan sonra biz de sizlerin bu desteği ve güvenine layık olmak için gece gündüz çalışacağız. İnşallah hemşerilerimizi mahcup etmeyeceğiz. Kadınlarımıza, gençlerimize özellikle teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Taşkısığı’nın her zaman AK Parti’ye sahip çıktığını da hatırlatan Toçoğlu, “Seçim propagandası süresince ahlaki çerçeve içerisinde çalıştık. Hiç kimseye mesnetsiz ithamlarda bulunmadık. Biz hemşerilerimize ne yapacaksak onları anlattık. Bazıları AK Parti’nin aleyhinde söylemlerin içerisine girdiler. Ancak her zamanki gibi arkamızdan nal toplamaya devam ediyorlar. Şimdi bize düşen daha fazla konsantre olup yola devam etmektir. Her zaman bize sahip çıkıyorsunuz. Desteğiniz sürdükçe daha güzel günler göreceğiz. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere de şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Başkan Toçoğlu konuşmasının ardından mahalle gençleri ile birlikte halaya katıldı; vatandaşlardan gelen fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi.
