Gökçebey Şantiye Alanına Döndü
Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk şantiye alanına döndürdüğü Gökçebey İlçesinin tüm mahalle ve sokaklarında hizmete devam ediyor.

Devam eden çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Öztürk, parkelerin gelmesiyle birlikte sokaklardaki parke döşeme çalışmalarını da başlattı.
Onmayıs Mahallesi Osman Başoğlu Sokak, Süleyman Çelebi Sokak, Bahar Sokak, Mankap Sokak’ta parke döşeme çalışması hızla devam ederken, hizmetlerin kısa süreli değil uzun vadeli olacağını belirten Öztürk, “Çalışmalarımız Gökçebey halkımıza hayırlı olsun. Gökçebey halkı en güzelini hak ediyor. Biz de halkımıza hizmet için buradayız. Yaşanabilir Gökçebey için tüm gayretimizi gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz” dedi.
