Küre'de Milli Piyango Satışları Başladı

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekiliş biletleri 29 Kasım’dan itibaren Küre’de satılmaya başladı. 55 milyon lira büyük ikramiyenin hayalini kuran Küreliler yılbaşı biletlerine büyük ilgi gösterdi.

Küre'de Milli Piyango Satışları Başladı
Milli Piyango Yılbaşı özel çekiliş biletleri Küre’de satışa çıkarken, tam bilet 50 TL, yarım bilet 25 TL çeyrek bilet ise 12,50 TL’den satışa sunulmaya başlandı. Milli Piyango satışlarını yapan Ercan Tulum, Milli Piyango alanların zengin olma ihtimalinin olduğunu söyledi.

55 milyon ikramiye veren biletlere ilk günlerde beklenen ilginin olacağını belirtti.

Tulum, satışa çıkarken tam bilet 50 TL, yarım bilet 25 TL çeyrek bilet ise 12,50 TL’den satışa sunulduğunu vurguladı.

Şu aralar özellikle çeyrek biletlerin çok fazla satıldığını ve sahte olarak üretilen piyango biletleri karşısında dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulunan milli piyango bileti satıcısı Tulum, “Özellikle çeyrek biletlerden çok satıyoruz satışlar şu an iyi yıl başına doğru daha da artması muhtemel. Vatandaşlarımız biletlerini daha önceden alsa iyi olur son günlere doğru bilet kalmayabiliyor. Vatandaşlarımızı özellikle sahte biletler konusunda uyarıyoruz. Bilet arkasında ruhsat numarası ve kaşe numaralarının aynı olmasına dikkat etmelerini öneriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA