Antalya'da 'Tangopera' Rüzgarı
Kapalı gişe oynayan "Tangopera" müzikali Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB) tarafından Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde sahneledi.

’Aşkın, neşenin, baştan çıkarmanın, tangonun ve zamansızların hikayesi’ Tangopera’da ’kadın’ı H. Gizem Ceylan Yakan, ’garson’u Atay Ergezen, ’patron’u Taner Ölçen, ’sarhoş’u Ümit Burak Tekinay, ’kadın müşteri’yi Medine Tuganova, ’altı vokalist’i ise Serap Demirhan, Özsu Yüksel, Sinem Baddal, Bilge Yılmaz, Emel Öziş, Selda Serdar canlandırdı.
Yaklaşık bir buçuk saat süren iki perdelik gösterinin ardından oyuncular ayakta alkışlandı. İzleyenlerin beğenisini kazanan gösteri 2015 yılının son oyununu ise 30 Kasım tarihinde Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB) tarafından Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.
