Belediye Başkanı Yemenici Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, ilçedeki eğitim kurumlarını ziyaret ediyor öğretmenlerle bir araya geliyor.

Belediye Başkanı Yemenici Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor
Piri Reis Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, Osmaniye ilkokulu, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Süha Güven Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, Barbaros Anadolu Lisesi, Seher Fedai Karabıyık Anaokulu, Ayazlı Anaokulu ve Anadolu Lisesini ziyaret eden Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici "Fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.

24 Kasım Öğretmenler Gününden dolayı bu hafta okulları ziyaret ederek tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Başkan Yemenici, okulları ziyaret ederek öğretmenlere küçük bir hediye sunduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici daha sonrasında şu ifadelere yer verdi "Akçakoca’da ki okullarımızın il bazında çok başarılı olduklarının ve öğrencilerimizin önemli derecede puanlar aldıklarının altını çizmek istiyorum, bunun için siz değerli öğretmenlerimizi kutluyorum. Çocuklarımızı iyi birer birey olarak yetiştirmek için emek sarf eden saygıdeğer öğretmenlerin bizdeki yeri her zaman ayrı olmuştur. Bir toplumun gelişmesi için en önemli nokta eğitimdir. Bu nedenle, Akçakoca Belediyesi olarak eğitim kurumlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu yardımlarımızın devamlılığını sağlamak için de mümkün olduğu kadar her fırsatı değerlendireceğiz” dedi.

Aynı zamanda Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Belediyenin gerçekleştirdiği ve yapacağı projeler hakkında öğretmenlerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunmuş, bazı okulların eksikliklerinin giderilmesi konusunda yardımcı olacağının sözünü verdi.
Kaynak: İHA