Forum Erzurum'da Sıra Dışı Sergi

Forum Erzurum, 20 Aralık’a kadar Fırat Üniversitesi Öğretim Elemanı Rüçhan Keçeci tarafından hayata geçirilen ilginç bir sergiye ev sahipliği yapacak.

Forum Erzurum'da Sıra Dışı Sergi
Otomobillerin atık, hurda ve plastik malzemelerinin kullanılarak üretilmiş olan metal tasarımlar AVM’nin sergi alanında Erzurumlu sanatseverlerin huzuruna sunulacak.

Erzurum’un alışveriş ve yaşam merkezi Forum Erzurum, 20 Aralık’a kadar Fırat Üniversitesi Öğretim Elemanı Rüçhan Keçeci küratörlüğünde endüstriyel atık malzemelerinin hayat bulduğu bir sergiye ev sahipliği yapacak.

Otomobillerin atık, hurda ve plastik malzemelerinden oluşturulan eserler arasında Osmanlı Yeniçeri Askeri, Amazon Savaşçı Kadın, Nasrettin Hoca’nın eşeği ve metal piyano bulunuyor.

Ayrıca sergiyle eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olan Metal Tasarım Çocuk Atölyesi ile Forum Erzurum, çocukların yaratıcılıklarını geliştirmeyi amaçlanıyor.

Sanatın her türlü dalında önemli etkinliklere ev sahipliği yapan Forum Erzurum endüstriyel atık malzemelerinin hayat bulduğu ve bilinmeyenlerini alışveriş merkezi ziyaretçileri ile paylaşacak.
Kaynak: İHA