'Bir Tablo Bin Fırça' Projesi

Proje kapsamında tamamlanan tablo, bir kurum ya da kuruluşa bağışlanacak

"Bir Tablo Bin Fırça" projesi kapsamında tamamlanan dev tablo, bir kurum ya da kuruluşa bağışlanacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Maltepe Park Alışveriş Merkezi'nde, "Atatürk'e verdiğiniz değeri göstermek için bir fırça darbesi de sizin olsun" sloganıyla hayata geçirilen projeye, sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

31 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında AVM'yi ziyaret eden sanatseverlerin, fırçalarıyla şekillenmesine katkıda bulunduğu tablo, 10 Kasım'da Hanri Benazus'un da katıldığı törenle ziyarete açıldı.

Tablo, gelecek nesillere en etkili şekilde aktarılarak, yol göstermesi açısından, bir kurum ya da kuruluşa bağışlanacak. 4 metreye 1,5 metre ölçülerindeki tabloya ev sahipliği yapmak ve Atatürk'ün anısını muhafaza etmek isteyen kurum ve kuruluşlar için bağış talepleri alınmaya başlandı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen projeye katılan çocuklar da kendileri için hazırlanan tuvallere, Atatürk'ün anısına resim yaptılar.
Kaynak: AA