Potansiyel Enerjini Keşfet Projesi

Proje kapsamında 80 çocuk Pamukkale gezisine gönderildi

MUĞLA - Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan, "Potansiyel Enerjini Keşfet" projesi ile 80 çocuk Pamukkale gezisine gönderildi.

Çocukların Muğla'dan hareketi öncesi Emniyet Müdürlüğü tarafından kahvaltı verildi. Programa, Vali Amir Çiçek, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ali Akkuzu ile çocukların aileleri katıldı.

Vali Çiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, toplum-polis kaynaşmasının önemli olduğunu söyledi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü'nün toplum destekli projelere ağırlık verdiğini belirten Çiçek, "Polisimizi toplum ve vatandaş ile iç içe ailemizin bir ferdi gibi kabul etmemiz gerekir. Bugün 80 çocuğumuzu Muğla'ya en yakın illerden biri Denizli'nin Pamukkale ilçesine gönderiyoruz. Onların çevreyi tanımalarını sağlamalıyız" dedi.

Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ise ÇOGEP projesi kapsamında birçok program düzenlediklerini söyledi. Çetinkaya, proje kapsamında önümüzdeki günlerde öğrencilere kitap, kıyafet, spor malzemeleri yardımında bulunacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA