Müftü Karakuş'a Veda Yemeği

Serik İlçe Müftülüğü’nden, Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne atanan müftü Abdulkadir Karakuş’a veda yemeği düzenlendi.

Müftü Karakuş'a Veda Yemeği
Boğazkent Port Natura Otel’de düzenlenen yemeğe Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Ece, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Serik Müftü Vekili Mustafa Güner, daire müdürleri müftülük personeli katıldı.

Yemekte konuşan Serik Müftü Vekili Mustafa Güner; “Biz müftümüze burada veda etmiyoruz, kalbimize ve gönlümüze koyuyoruz. Yeni atandığı görevinde başarılar diliyoruz. Serik’te yapmış olduğu hayırlı çalışmalarından dolayı da kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Abdülkadir Karakuş ise akademik kariyerini Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde sürdüreceğini belirterek, “ Serik’te 3 yıl görev yaptım. Bu süre zarfında çok güzel dostluklar kazandım. Hayalimde hep İstanbul’da müftü olarak çalışmak vardı. Çok teklifler geldi ama hiçbirini kabul etmedim. Antalya ve Serik isteklerim arasında yoktu ama iyi ki de gelmişim. Hepinizden Allah razı olsun hakkınızı helal edin” diye konuştu.

Müftü Karakuş’a Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Ece tarafından plaket takdim edildi.
Kaynak: İHA